Monday, 2 April 2012

Sehari membasuh minda jumpa kawan lama :P

entry sebelum ni part yang di Sri pena.gerak hari jumaat then sabtu kami turun Melaka bawak anak-anak bertiga jenjalan di zoo melaka.even diorang da pernah datang tapi surely bila datang kali kedua dan seterusnya tetap juga have fun. yelah..usia cenggitu bila dapat tengok benda pelik tentu seronok.hee..mak-mak budak pun terexited jugak sebenarnyanya pun. :p
pintu masuk
darwisy dan tapir..:p
setiap kali jumpa benda alah tu..memang akan jadi transalator untuk mereka :)
rusa disebut lusa by aqil..:D
eppat la ana..(pelat) :D
mok na! ni apa? 

mok na jawab kasawari..darwis kata karasari..hehe pon boleh.


:)
jgn cakap lembu tok ayah sudah..
3 hero
aksi di sebalik tabir..aqil :p
one more time..hiyyahh!
oooppsss terngantuk sudah :p
 hehe..dan sungguhlah bila dapat spend time dengan diorang rasa kelam kabut yang jadi minggu tu dan sebelumnya agak hilang ditelan perasaan.release tension dengan assigment dan tugasan yang bertimbun. dan sungguhlah juga family adalah ubat terbaik untuk segala-galanya. itulah hikmah ALLAH menjadikan setiap dari kita.ada peranannya masing-masing.
dan doa mok na sentiasa mengiringi darwis,aqil dan ammar serta the others agar menjadi orang yang berguna kepada agama dan keluarga.soleh dan solehah serta dapat berbakti kepada orang tua bila besar nanti. insyaALLAH.


currently I'm keeping an eye on one person, but I'm not a nutty as a fruitcake. saranghae.

3 comments:

Elia Si Jejariruncing said...

salam..
best kan melayan telatah budak budak ni? hilang stress kite.. love kids.btw, nice blog ;)

Elia Si Jejariruncing said...

salam..
best kan melayan telatah budak budak ni? hilang stress kite.. love kids.btw, nice blog ;)

ustajah ana said...

wasalam..ayoo..miss jejariruncing masuk ini blog.aduh malu!! :p kan..